Over L-Group
L-Group
L-Group
E-mail: info@lgroup.nl
Tel: 06 - 23 89 41 16

Volg ons ook op:
FacebookTwitterYouTube

Handige links:
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
L-Group is al jaren de juiste full service partner in Entertainment en modellen.

Door kwaliteit en creativiteit met elkaar te combineren is L-Group uitgegroeid tot een organisatie die met vele vooraanstaande bedrijven samenwerkt. Wij onderscheiden ons door middel van styling, hardwerkende en goed opgeleide modellen met klasse die assertief en extravert zijn.

L-Group is begonnen met danseressen en entertainment, maar ook de vraag naar Beauties with brains bleek erg groot. Want mooie goed opgeleide commerciële dames die leads binnen halen, welk bedrijf tekent hier niet voor? Slimme getalenteerde modellen van L-Group stralen tijdens uw event, beurs of feest en zorgen voor een onvergetelijke indruk.

Wij helpen u ook graag met het creëren van nieuwe concepten. Of het nu gaat om events, acties, styling, visagie, drukwerk, premiums of locaties. Het doel dat wij hierbij voor ogen hebben, is dat uw event, bedrijf of merk positief opvalt tussen de vele anderen. Enthousiasme, creativiteit, perfectie, klasse en assertiviteit zijn woorden die goed aansluiten bij de conceptontwikkeling van L-Group.

Benieuwd wat wij allemaal doen? Bekijk onze services.