Portfolio
L-Group
L-Group
E-mail: info@lgroup.nl
Tel: 06 - 23 89 41 16

Volg ons ook op:
FacebookTwitterYouTube

Handige links:
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Hieronder vind u"een aantal van onze laatste evenementen waar wij aan hebben meegewerkt:
Philips

Philips

In de maand januari waren wij vroeg op…Om 5 uur begonnen wij op verschillende stationlocaties met het opbouwen van stands voor een geweldig leuke actie.
Vanaf 7 uur deelde ons team namelijk 75 gratis nieuwe wake-up lights van Philips uit aan degene die op tijd, in pyjama met hun oude wekker naar onze actielocatie waren gekomen.
Bekijk deze case >>
Honingtomaten

Honingtomaten

Vanaf de zomer 2012 verzorgen wij de promotie voor Honingtomaten. Ons team is getraind en weet waar en hoe de producten groeien en waarom het product zo uniek is.
Bij evenementen als Taste of Amsterdam en Antwerpen proeft hebben wij verschillende tastings verzorgd en leuke foto-acties gehouden. Het resultaat was goed!
Bekijk deze case >>
Volvo Niham

Volvo Niham

Bas Baars, Directeur Volvo Niham ''Voor de introductie show van de Volvo V60 Hybride heeft Ellen de hostesses verzorgd. Als dealer van een Zweeds product lag er een voorkeur voor allemaal blonde gastvrouwen. L-Group heeft hier voortreffelijk op ingespeeld, en de uitvoering was zeer stijlvol.
Bekijk deze case >>
Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea

'Even Apeldoorn bellen…' U kent ze vast wel, die grappige tv commercials?
Voor de preview, de eerste vertoning van de commercial voor alle medewerkers in Apeldoorn verzorgde wij meerdere malen modellen voor de uitnodiging, het ontvangst en de horeca, natuurlijk wel geheel in stijl van de commercial.
Bekijk deze case >>
Shell Connexxion

Shell - Connexxion

Tijdens en rondom de 11 dagen durende Eco Marathon van Shell verzorgde wij in samenwerking met Connexxion hostesses voor het ontvangst en begeleiding van gasten. Connexxion zorgde voor begeleiding van het verkeer in vorm van VIP-vervoer, taxi's, bussen en verkeersregelaars.
Bekijk deze case >>
Brothers

Brothers

L-Group verzorgt wekelijks danseressen, entertainment, modellen en acts voor Brothers clubavonden, Brothers Beachhouse, Brothers Fantasy World, Brothers Apres ski Paleis etc. Bij elk thema en concept wordt meegedacht aan een passende styling en make-up.
Bekijk deze case >>
Bavaria

Bavaria

L-Group verzorgde modellen voor bavaria in de bekende blauwe pakken en de oranje Bavaria jurkjes. De modellen waren werkzaam tijdens de Bavaria City Racing Rotterdam, de 24u van reclame in Amsterdam, het Burning Rubbergala, en voor een shoot waarbij de foto's gebruikt worden voor een grote Retailactie in Canada.
Bekijk deze case >>
070 Borrel

070 Borrel

Vanaf de eerste editie van de 070 borrel is L-Group betrokken geweest bij het leveren van modellen op locaties als de Landbouw in Wassenaar, de Grote kerk Den Haag en de Laurenskerk te Rotterdam voor de 010 borrel.
De modellen worden bij de borrels ingezet als ontvangst hostesses met gastenlijsten, bediening van de VIP tafels en mooi horecapersoneel achter de champagnebar van Moët & Chandon.
Bekijk deze case >>
Adobe

Adobe

Voor Adobe zijn we betrokken geweest bij de campagne voor Photoshop & Lightroom. Hiervoor hebben we tijdens Adobe Zoom Experience promotieteams ingezet om de progamma's van Adobe onder de aandacht te brengen van de doelgroep.
Bekijk deze case >>
X-Sense

X-Sense

L-Group levert voor de festivals en evenementen van X-SENSE modellen en dans entertainment. Voor de Lief Festival, Riverdance, Night at the campus, Thuis popfestival en andere studentenfeesten zorgt L-Group voor een passende styling en make-up van de modellen en danseressen.
Bekijk deze case >>
Sfeer Evenementen

Sfeer Evenementen

L-Group verzorgt bij de evenementen van Sfeer danseressen, modellen en entertainment. Volledig in styl worden gasten ontvangen en geëntertaind op de feesten. Voor de concepten Sfeermakers, Feestpaleis, New Years Elf en Cowboys & Indianen is L-Group de partner in entertainment.
Bekijk deze case >>
KAS

Kas

Vanaf het begin van KAS Magazine en Radio is L-Group het gezicht van dit merk. Ook voor kalenders, shoots en beurzen als de Hortifair en de Tuinbouwrelatiedagen worden de modellen en hostesses regelmatig ingezet. Zo ook feb. 2011 met een leuke actie in samenwerking met Holland Contracting waarbij beursbezoekers alle dagen van de beurs met 2 Heidie's op de foto konden en hierbij een wintersportreis konden winnen. De foto's werden met logokader op een website getoond.
Bekijk deze case >>
Horticoop

Horticoop

L-Group heeft voor Horticoop modellen verzorgd voor een fotoactie in samenwerking met Clickshots, waarbij de beursbezoekers met de modellen op de foto konden. De bezoekers kregen een goede, mooie foto incl. kader met bedrijfslogo van Horticoop mee naar huis. Waardoor er voor bezoekers een positief gevoel bleef hangen rondom het merk.
Bekijk deze case >>
Adobe

BHG

L-Group is de vaste partner van BHG voor het leveren van modellen en hostesses. De modellen worden voornamelijk ingezet voor feesten en bijeenkomsten bij Zuiver Gastvrij, Brothers en de Veldpoort. Op deze locaties worden regelmatig modellen ingezet voor ontvangst en bediening bij personeelsfeesten, privéfeesten, haringparty's, businessmeetings etc.
Bekijk deze case >>