Portfolio
L-Group
L-Group
E-mail: info@lgroup.nl
Tel: 06 - 23 89 41 16

Volg ons ook op:
FacebookTwitterYouTube

Handige links:
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Honingtomaten

Honingtomaten

Honingtomaten, de zoete verleiding…
Vanaf de zomer 2012 verzorgen wij de promotie voor Honingtomaten. Ons team is getraind en weet waar en hoe de producten groeien en waarom het product zo uniek is.
Bij evenementen als Taste of Amsterdam en Antwerpen proeft hebben wij verschillende tastings verzorgd en leuke foto-acties gehouden. Het resultaat was goed! Er was heel veel traffic naar de website en de branded foto's werden massaal gedeeld op social media. Ook bij de Horecava, Fruit Logistica in Berlijn en verschillende markten en beurzen lieten wij de lekkerste tomaten proeven aan mensen die het product nog niet kennen. Een erg leuk bedrijf om voor te werken, en bij de opdrachten af en toe tussendoor lekker gezond snacken…stttt!
Robbert de Jong, marketingmanager Honingtomaten: ''We kwamen zeer kort voor Taste of Amsterdam in contact met Ellen. Toch wist ze dit event voor ons in te vullen met prima oplossingen. Enthousiast, met kennis van zaken en gericht op de beoogde resultaten. Die werden dan ook behaald''.
Honingtomaten zijn de lekkerste kleine tomaatjes van Nederland en uiteraard nog gezond ook! Kent U ze nog niet? Ga dan snel naar www.honingtomaten.nl en zoek een groente speciaalzaak bij jou in de buurt!
thumb
thumb
thumb
thumb